Димитър Маджаров

Фабрика

Производител на:
Свинско, Телешко и говеждо, Трайни колбаси, Малотрайни колбаси, Колбаси от субпродукти, Деликатеси, Сирене, Кашкавал и зрели сирена, Кисело мляко, Прясно мляко, Lactose free, Protein

За нас

Компанията „Димитър Маджаров“ е основана през 1991 г. от Юлия и Димитър Маджарови, започвайки като фирма за търговия с хранителни продукти. През 1994 г. създателите ѝ навлизат в собственото производство на колбаси, отговаряйки на търсенето с продукти като наденици, кренвирши и трайни колбаси. През 1998 г. фирмата добавя производство на бели саламурени сирена и кашкавали. Днес компанията управлява две производствени предприятия – млекопреработвателно в Стамболийски и месопреработвателно в Пловдив, които поддържат високи капацитети и осигуряват заетост на над 300 души.

Димитър и Юлия Маджарови са инженери-технолози и разпределят семейните задължения, като Димитър ръководи производството на месо, а Юлия – млекопреработката. Дъщеря им, Станислава Маджарова, второ поколение мениджър, отговаря за маркетинг и дистрибуция. Семейният бизнес също така включва стратегически решения, вземани на семеен съвет.

През 2021 г. компанията представя нов продукт – прясно мляко с различна масленост, включително био мляко, създадено с технология на ниска пастьоризация и използване на 100% българска суровина, което отразява ангажимента им към качество и традиционен вкус. Семейство Маджарови споделят визията си за бъдеще, в което наследниците им продължават мисията за автентично българско качество, разширявайки марката на нови пазари.

Локация

Пловдив, бул. “Васил Априлов” №180

Контакти

032/ 9** *** (покажи)