Нощви

Производител на трахана

Производител на:
Паста

За нас

Траханата, известна още като „триеница“, е традиционно ястие с персийски произход, което се среща най-вече в Странджа, Сакар и Родопите. Трахана „Нощви“ се приготвя по метода на бавна и дълга ферментация, което значително подобрява нейния хранителен профил.

Процесът на естествена ферментация спомага за по-доброто усвояване на витамини и минерали, намалява нивата на фитинова киселина, а съдържащите се млечнокисели бактерии действат като пребиотик за здравето на червата. Освен това, траханата е богата на антиоксиданти, които подпомагат имунната система и намаляват риска от хронични заболявания.

Благодарение на тези качества, трахана „Нощви“ не само съхранява вековни български традиции, но и допринася за по-здравословно и балансирано хранене.

Къде да ни намерите

  • Online

Локация

Плевун

Контакти

088 59* **** (покажи)