Сакарела
Производител на:
Сирене, Кашкавал и зрели сирена, Масло и сметана
За нас
Създадено през 1998 г., млекопреработвателното предприятие "Сакарела" ООД се издига сред предпочитаните брандове благодарение на вкуса и високото качество на продуктите си.
"Сакарела" е най-голямото млекопреработвателно предприятие в Ямболския регион. Със защитена HAССP система и екип от 45 души, включително висококвалифицирани специалисти, предприятието произвежда млечни продукти от краве мляко, пресъздавайки уникалния вкус на кашкавала и сиренето.
Къде да ни намерите
- Фирмени магазини
Контакти
                            Отзиви от потребители
                            
                            
                                Потребителските отзиви на производителя са импортирани от профилите на обектите му в платформата Google Карти.
                                
                                Можете да прегледате всички отзиви, коментари и оценки за обектите, като посетите профилите им в Google Карти.
                            
                        
                        - Релевантни отзиви
- Най-нови
                Тук се произвеждат качествени хранителни продукти от мляко.            
        
                Най-качествен и вкусен кашкавал.Консумираме само Сакарела            
        
                Най добрият кашкавал.            
        
                Продуктите са много добри.Доволен съм.            
        
                Отлични продукти            
        
                Отлични продукти            
        
                Най-качествен и вкусен кашкавал.Консумираме само Сакарела            
        
                Кашкавала не става за нищо
Палмово масло            
        
                Най добрият кашкавал.            
        
                Поздровления за работата ви до сега! Говоря за кашкавала! След последната си проява,очаквайте рязък спад в продажбите! Или най-добре,върнете предишното качество на продукта!            
        
                Продуктите са много добри.Доволен съм.            
        
                При запичане кашкавалът Ви става черен, при паниране става на гума !            
        
                Тук се произвеждат качествени хранителни продукти от мляко.