Bread Land
Фирмен магазин, София
Хляб и тестени изделия
Bread Land предлагат целодневно топъл хляб, изпечен на място.
Отзиви от потребители
Отзивите от потребители към всеки магазин са импортирани от профила му в платформата Google Карти.
Средната оценка се образува от всички дадени потребителски оценки.
Можете да прегледате всички отзиви, коментари и оценки за този обект, като посетите профила му в Google Карти.
4.6
(1722 гласа)
- Релевантни отзиви
- Най-нови
Горещо препоръчвам! Случайно попаднах в тази приказна "страна на хляба". Толкова голямо разнообразие, този прекрасен аромат на топъл хляб, такава радост за душата! Много съжалявам, че в нашия квартал няма "Bread land". Давам 100 точки за този остров на щастливия вкус!❤️
Продуктите са на изключително ниво. Хлябът с квас и маслини беше перфектно изпечен – хрупкава коричка, ароматна, влажна среда, която просто се топи. Фокачата с розмарин – невероятна. Опитах и пълнозърнест хляб с ядки – сит, балансиран, идеален за здравословна закуска. Сладките им изкушения също си заслужават – кифличките с ванилов крем и бадеми са меки, ефирни и точно толкова сладки, колкото трябва. А кафето – страхотно допълнение, внимателно подбрано, с аромат и тяло, които рядко се срещат в пекарна.
Сандвичите са друга категория удоволствие – особено този с печено телешко и пикантна горчи...
Взех си кроасан с кашкавал до " Плиска" . Нямах време да го снимам,че го хапнах . Разкошен, пухкав. (Снимките направих като се върнах за още😄).
Уютно място, което посетих след препоръка от моят син. Доста е отдалечено от квартала, в който живея, но си струваше отделеното време за придвижване до пекарната. Всичко изложено на витрината те подтиква да го опиташ, но аз си купих кайсиев пай, пай с лешници, английска пирожка, плодов кроасан и киш със спанак. Всичко е много вкусно и със сигурност ще посетя Бред Ленд отново!
Най-чудесният хляб, който съм ял. Много видове, изключително експедитивни и любезни. Всичко винаги е току що извадено от пещта!
The cherry tartalett and the Danish was tasty, would recommend them..
Най-чудесният хляб, който съм ял. Много видове, изключително експедитивни и любезни. Всичко винаги е току що извадено от пещта!
Много вкусен хляб, разнообразие от печива, но персоналът винаги е доста груб.
Продуктите са на изключително ниво. Хлябът с квас и маслини беше перфектно изпечен – хрупкава коричка, ароматна, влажна среда, която просто се топи. Фокачата с розмарин – невероятна. Опитах и пълнозърнест хляб с ядки – сит, балансиран, идеален за здравословна закуска. Сладките им изкушения също си заслужават – кифличките с ванилов крем и бадеми са меки, ефирни и точно толкова сладки, колкото трябва. А кафето – страхотно допълнение, внимателно подбрано, с аромат и тяло, които рядко се срещат в пекарна.
Сандвичите са друга категория удоволствие – особено този с печено телешко и пикантна горчи...
Please tech your employees to count from one to tree in English. Every time I say 2 they say 1, I say two they say one, also they don’t know 3. It would also be important that they know „red“ and „white“ for example if you order the white cake. Cake would also be a vocabulary they should know if your name is in English „bread land“ I mean if you work in a European capital city at selling you should be able to count to two 2 in English. Non of them is able to do so. That’s sad. I can’t say two bread ore two chocolate croissants
Best Easter Bread in Sofia :) Waiting too long - no problem! Chances are you are getting a free coffee or water from the staff.
My mom works there and the pastries are delicious
Взех си кроасан с кашкавал до " Плиска" . Нямах време да го снимам,че го хапнах . Разкошен, пухкав. (Снимките направих като се върнах за още😄).
Разочарование. Сухи кроасани, безвкусен хляб и не особено добри десерти. Взимала съм два пъти, като се надявах, че може качеството да е подобрено съдейки по-останалите отзиви, но лично за мен няма нищо вкусно в тази пекарна. Обслужването е любезно и бързо.
В квартала наричаме пекарната ,,при леля Пара,,.
Много история има тук. През седемдесетте години по Великден и Гергьов ден си носехме тавата с козунаци и агне и леля Пара ги печеше.
Сега се пекат разнообразни хлябове, кифли и десерти. Всичко е прясно изпечено и много вкусно.