Gelateria Diana

Фирмен магазин, София
Торти и сладкиши
София, Красно Село, ул. "Родопски извор" 40

Gelateria Diana се специализира в производството на ръчно приготвено джелато и качествено печива, използвайки висококачествени съставки и професионално обучение от Gelato Naturale Academy в Италия.

Техният сладолед е изработен от натурални съставки, включително сезонни билки, пресни плодове и висококачествен шоколад, без излишни добавки. Освен традиционния сладолед, предлагат и тахан от различни видове ядки.

Доставката на техния джелато се осъществява в разнообразни кутии, включително и с мобилна количка за събития. Освен джелато, приготвят и кафе, съвместно с Domani - опитен производител на кафе.

Производител:  Gelateria Diana

Отзиви от потребители

4.3 (433 гласа)
  • Релевантни отзиви
  • Най-нови
Опитахме сладолед от павильончето в Борисовата градина, вкуса е страхотен, цената е доста висока и е на грамаж, който се мери на око.
Новооткрито място за домашен сладолед. Чисто и просторно. Цените са високи, но си заслужава да се опитат различните вкусове. Особено подходящо за малки деца. Има масички вътре и вън. Предлагат и кафе. Има тоалетна. Няма много хора. Парко места трудно се намират, но не е невъзможно някъде пред блоковете.
Много добър сладолед
Ок.
Отличен сладолед но продавачката я е яд, че трябва да работи и обслужва клиенти.
Отличен сладолед но продавачката я е яд, че трябва да работи и обслужва клиенти.
Посетих Джелатерия Диана, тъй като получих като подарък за рождения ми ден ваучер за workshop. Като човек, който в началото подходи скептично към идеята, сега твърдя, че това беше чудесно изживяване, което с огромно удоволствие бих повторил. Диана е невероятен професионалист, работещ с желание и страст, специалист със сериозна теоретична подготовка и богат опит, но най-вече човек с чувство за хумор и фино небце, който направи от тази работилница изключително приятен спомен. Концепцията на този workshop не е да те направи професионален джелатиер, защото, както каза Диана, "все едно да дойдете...
Най-вкусния и качествен сладолед в София. Имат както интересни така и по-базови вкусове. На нас любими са ни джандуя, козунак и сладоледът с канела. Цените са напълно разумни за качеството и продуктите, които използват. Споменаха, че вече имат техния сладолед и във Фантастика. 😁🤘
One of the best gelato places in Sofia with super interesting flavors
Страхотно джелато, наистина без еквивалент в София. Личи си, че екипът работи със страст и професионализъм. Вкусовете са страхотни, кафето също.
Бяхме на джелато дегустация за двама, жената, която ни обслужваше беше учтива, обясни ни за вкусовете, като любим и запомнящ вкус остана, козунакът с ракия. Личи че джелатотата са качествено направени и със старание и страст. Ние избрахме деня за дегустация да е неделя от 1ч на обяд и по това време, нямаше клиенти, които да ни прекъснат.
Бяхме на дегустация. Опитахме 12 вкуса и два сладкиша. Сладоледът е различен и много вкусен. Най-много ни харесаха страчетела, джандуя, солен карамел.
Защо на щанда в Борисовата градина подвеждате клиентите? Нямате везна, с която да измерите точното количество на предлагания сладолед, няма как да се разбере дали спазвате грамажите, според личното ни усещане - не. Доста под обявеното в ценоразписа беше, но цената си е също толкова сериозна. Пише също, че предлагате "Ванилия с брауни", но реално след поръчката се разбира, че се сервира единствено чиста ванилия. Обяснението - браунито е свършило, но не току що, а от три седмици.
Някои вкусове са доста сполучливи. Влагат хубави продукти в сладоледа и често добавят разнообразни видове на витрината. Но ми се струва абсурдно фунийката да се таксува по 1.50лв за брой. Редно е поне да се спомене за допълнителното заплащане , когато попитат “Фунийка или купичка?”
Продължавам да чета отзиви за това място и да си мисля, че съм била някъде другаде. Купих ваучер за дегустация. Исках да споделя сладък момент с моята майка. Оказа се, че локацията, заради която избрах преживяването вече е затворена. Добреее, направихме, макар и не лесно резервация за другата локация. Когато пристигнахме бяхме "поканени" да изчакаме, защото има клиенти. През цялото време се чувствахме като натрапници. Въпросната дегустация се състоеше в две минути обяснение, от какви продукти се прави джелатото и кое с какъв вкус е. Опитахме първите шест вкуса и решихме да си тръгнем. Не мис...
Отвори в Maps