Хлебопекарна Милин камък

Фирмен магазин, София
Хляб и тестени изделия
София, Лозенец, ул. Милин камък 15

Богдан Богданов е майстор-хлебар и собственик на две пекарни в България. Произвежда традиционен хляб без консерванти и подобрители. През 2014 г. получава признание от ЮНЕСКО като приготвящ най-чистия хляб на света.

Отзиви от потребители

4.6 (145 гласа)
  • Релевантни отзиви
  • Най-нови
Хубава хлебопекарна в Долен Лозенец, намираща се на ул. "Милин камък", въпреки че официално се води на ул. "Крум Попов" № 26. Според касовия бон се обслужва от старозагорска фирма. Основната дейност е изпичането на различни видове хляб в старинна класическа фурна, но между другото се предлагат и хубави банички: - дълга баница със сирене и яйца - 3,90 лв. - дълга баница със спанак и булгур - 3,90 лв. - дълга баница с телешка кайма - 4,50 лв. - баница с пилешки рулца "Мусакхан" - 2,80 лв. Салфетките са на самообслужване, като закупеното може да се плати с карта на ПОС-терминал. В пекарната н...
Баничките им са върховни!! Обогавам ги, особено щруделът с круши и кафява захар! Велик!
Един от най-вкусните хлябове с квас в столицата. Цените са високи, но за този клас продукти навсякъде са. Друг плюс е че хлябът се продава в хартия и канап т.е разградими материали без торбички и пластмаса.
Малко градивна критика и напътствия към купувачите: 1. Хлябът е страхотен! 2. Често се случва, след 18:00 часа и събота около обяд, да няма хляб. (планувайте внимателно посещението си или се обадете да си запазите хляб) 3. Обслужването не е грубо, но определено не е любезно - тип защо ме караш да работя. Трябва на каса да е приветлив човек, дори усмихнат, не да Ви отговарят троснато. 4. Пшеничният хляб става след 14:30 през делничните дни, събота не се приготвя. (трудно е човек да се дореди до него) 5. Баниците се правят на място, но не и корите за баници. Хубави са. 6. Може да се плаща с к...
Много добри хлябове!
Много добри хлябове!
Страхотен хляб, банички, уникален щрудел и баклавички, качествени продукти без компромис.
Пекарна, най-добрият хляб, за цената в София.
Баничките с яйце и сирене са чудесни!
Пикантни цени, но качеството е добро.
Баничките им са върховни!! Обогавам ги, особено щруделът с круши и кафява захар! Велик!
По-вкусен хляб не съм яла никога!
Best sour dough bread in Sofia!!
This is a bakery with only a couple of small tables. Prices are quite high even for this fancy part of town. The bread is very good but the pastry and banitsa are so-so.
Хлябът е уникален!!
Отвори в Maps