Занаятчийски Хляб от Павлина Михайлова

Фирмен магазин, София
Хляб и тестени изделия
София, Лозенец, бул. "Черни връх" 23

Ръчен занаятчийски хляб, замесен по традиционен начин с най-качествни продукти.

Отзиви от потребители

4.2 (29 гласа)
  • Релевантни отзиви
  • Най-нови
Хлябовете в пекарната са страхотни, но бях разочарована от козунака: беше сух и сякаш направен на по-миналия ден.
Най-добрият хляб в София! Купуваме хляб малко или повече редовно вече няколко години и досега няма никаква негативва промяна в качеството. Павлина е истински майстор, разликите между видовете са осезаеми и си струва да пробвате дори хлябове, които типично не ядете. Има избор от няколко различни вида всеки делничен ден, но е добре да минете преди 14 часа. Моите любими са пухкавият със семолина и руският с картофи, но и хлябът с порт. сок, и този с мляко и масло. Въобще - всички са добри, трайни*, без консерванти и произведени от качествени продукти. В петък има и козунаци, на вкус точно ка...
Най-добрият хляб в София! Перфектно обслужване и изпипан хляб от материала, през технологията до поднасянето му към крайния клиент! Винаги когато ми е на път купувам по няколко различни хляба и каквото друго е налично за моментно похапване! Препоръчвам с две ръце!!!
Най-вкусният занаятчийски хляб в София! Пекарната поддържа много високо ниво на продукция, хлябът е пресен, както и други печива, които съм пробвала!
Хлябът ви е много вкусен! :)))
My review didn't get posted - so adding it again (it was around Easter 2024). Wanted to try the bread for some time and walked in the other day. Service is very good, but... Don't know why 80% of the time the artisan bread is overbaked. Decided not to get any but the Easter bread looked super (kozunak). Got one with Turkish delight and wallnuts. Well there were only two wallnuts and two pieces of delight. Also it had a slight bitter aftertaste probably because of using wild yeasts (kvas) or something. It was very chewy. Sorry but for 18 BGN - just not worth it, waste of time and ingredients...
Най-вкусният занаятчийски хляб в София! Пекарната поддържа много високо ниво на продукция, хлябът е пресен, както и други печива, които съм пробвала!
Отнякъде бях добавил пекарната във фейсбук , хареса ми идеята за хубава и чиста храна , отидох до там специално с детето и жена ми , посрещна ме някакво кисело лелче със сенки под очите с една поза и поглед , нямало козунаци и гледа все едно цял свят знае какво има и какво няма в тая пекарна метър на метър , за да стигна до храната , първо трябва да срещна хората които я предлагат , е срещнах ги и вече не се интересувам от храната им, не бих се разкарвал отново до там.
Хлябът ви е много вкусен! :)))
Не бих повторила отново. Хлябът е с много дебела и твърда кора, отделно вътре беше жилав и с някакъв странен мирис. На следващия ден вече не става за ядене, защото е твърд като камък, макар че е съхраняван добре. Губи се удоволствието от яденето на хляб, когато трябва да дъвкаш една коричка 10 минути... Отделно от всичко, цените са се вдигнали главоломно. Преди време хлябът беше под 4 лв, после 4, след това 4,50, а сега е 5 лв.. 5 лв за едно малко хлебче, което тежи повечко заради кората си. Това че е Лозенец, не значи че хлябът трябва да се предлага на такава цена. Някои от другите печива и...
Opening hour at 10h is ridiculous for a bakery. 10h could be suitable for a Museum. Good quality means also a good service.
Взех си козунак и хляб за 22 лева, като козунака въобще не беше вкусен...
Най-добрият хляб в София! Купуваме хляб малко или повече редовно вече няколко години и досега няма никаква негативва промяна в качеството. Павлина е истински майстор, разликите между видовете са осезаеми и си струва да пробвате дори хлябове, които типично не ядете. Има избор от няколко различни вида всеки делничен ден, но е добре да минете преди 14 часа. Моите любими са пухкавият със семолина и руският с картофи, но и хлябът с порт. сок, и този с мляко и масло. Въобще - всички са добри, трайни*, без консерванти и произведени от качествени продукти. В петък има и козунаци, на вкус точно ка...
Хлябът лесно мухлясва, а служителката ми го подаде с ръцете, с които пипа парите.
Хлябовете в пекарната са страхотни, но бях разочарована от козунака: беше сух и сякаш направен на по-миналия ден.
Отвори в Maps