Братя Хлебари

Пекарна

Производител на:
Хляб

За нас

"Братя Хлебари" представлява занаятчийска хлебарница, обединяваща традиционни методи в хлебарството със съвременни подходи. Хлябът им се приготвя с естествен квас, представляващ симбиоза между дрожди и лактобацили.

Техният уникален подход включва по-дълга ферментация, което подобрява хранителните стойности, продължителността на съхранение и лесното храносмилане на хляба.

Зараждането на идеята за "Братя Хлебари" произтича от братята Пресиян и Теодор през 2013 г., които след търсене на автентичен вкус решават да започнат собствено производство. Всеки хляб, изпечен в хлебарницата, е ръчно изработен с натурални или органични съставки, предавайки страстта и отдадеността на хлебарите.

Къде да ни намерите

  • Фирмени магазини
Фирмен магазин
4.2
София,
ул. "Донка Ушлинова" 2

Отзиви от потребители

  • Релевантни отзиви
  • Най-нови
Всичко е прекрасно, просто става все по-скъпо всеки път като отида.
Хубави са им продуктите. Добре обслужват. Местоположението е малко неудобно.
Приятно място, но цените са доста над средната цена! А вкусът им не е нещо, което да запомниш.
Очаквах повече. Хляба на тавана. Трудно достъпен дори и за очите. Интериора празно хале дано не са платили. Предполагам, че на контингента на бизнес парка им харесва. Иначе баничката прекрасна.
Пекарната е много хубава и хлябът е наистина страхотен, но след многократни посещения все още съм със смесени чувства що се отнася до десертите. Голяма част от тях са твърде сладки, а и ми прави впечатление как един и същ десерт, закупен в два различни дни от една седмица, е с различна консистенция и сладост. Определено е доста по-добре спрямо началото, когато отвориха новата локация, особено що се отнася до подготовката и любезността на персонала, но за мен липсва още малко постоянност. Цените на доста от предложенията са неоправдано високи, независимо от продуктите, които се слагат. Напр...
Цените са вече твърде високи, а качеството не толкова добро. Не може яйца за 18лв да са със суров белтък. В три от пътите, в които сме поръчвали сандвич с пиле, един-единствен път беше наистина много вкусен. Останалите - безвусен, бриош хлябът миришеше зле или имаше разминаване с менюто. Разбира се, зависи от свежестта на продуктите и това кой приготвя храната. Хлябът е по-често хубав, но все пак и той не винаги. Бриош питките са хубави, но не винаги са налични. Бейгълите не са нищо специално. Намирам го за голямо неудобство, че няма номер, на който можеш да попиташ поне дали са налични нещ...
За пореден път чакахме 20-25 минути за да дойдат и да ни дадат меню и се отказахме и си тръгнахме. Обслужването е изключително бавно и изглежда зле организирано, защото служителите не са малко. Освен това закуските са приятни, кафето ок.
Брънча е от класа..
Атмосфера на училищна столова, много лошо обслужване на каса от кисела лелка...
Светъл хляб с квас за струва 6,6. Според мен цената му е малко в човече особено като се види недотам добре развитата вътрешност и прегорялата кора на хляба, което се случва при превтасал квасен хляб. И на вкус е като превтасал, твърде кисел. Обслужването е неприветливо и неуслужливо. Цените и обслужването малко си противоречат.
Събота и някакси по старо му сме пропуснали да отбележим на страницата си че няма да имаме късна закуска по празниците и по специално на 04 май. Няма никой и никаква готвене храна! Идвам чак от центъра на София Ужасни Братя Saturday and somehow we forgot to note on our page that we will not have late breakfast on holidays and especially on May 4th. There is no one and no cooking food! I come all the way from the center of Sofia Terrible Brothers
“Капучино” за 7 лв… за обслужването няма дори да коментирам…
Предлагат различни видове вкусен истински хляб, а също така и много други хранителни продукти. На място може да се седне и да се закусва или обядва. Любимото ми място!
Толкова лоша храна скоро не ми беше попадала. Стара и изсъхнала мортадела. Ронлив и сух бриош. Като цяло вкусът на сандвича беше като нещо сглобено от човек с КОВИД с нула вкусови рецептори. Никой не успя от персонала да ни обясни какво има в дресинга на Салата Цезар, която от своя страна беше топла, въпреки студената витрина, от която се пръкна. Страшна какафония и нула отношение. Иначе е просторно и чисто
We love this place. Every Saturday after swimming with my son he gets something to eat. Today we got “homemade banica”. It was soggy wet and tasted really bad. The little one ate because was hungry and we left bigger part. Why do you serve something like that? We paid 7.5lv for this. Shame on you. I got scrambled eggs with bagel and was really good. I told one of the girls working there and all she said was NOTHING just turned around and left. Please don’t bake it and close it in a box.