SO ferments
Производител на:
Билки, Чай, Подправки, Сосове, Сапуни, Други
За нас
SO Ferments е специализирано място в София, посветено на ферментационните процеси с благородните плесени Aspergillus oryzae (Коджи) и Rhizopus oligosporus (Темпе), както и други традиционни методи. Базирайки се на автентични техники, създателите на SO Ferments разработват висококачествени ферментирали продукти с наситен умами вкус.
Основен фокус на производството са малки партиди ръчно изработени соев сос, бред сос, лещен сос, тамари, шио коджи, мисо, мирин и други специални ферментирали изделия. Продуктите са създадени без добавени подсладители, оцветители и консерванти, като приоритет е работата с български суровини и прилагането на принципите на нулеви отпадъци.
SO Ferments предлага решения както за домашни, така и за професионални готвачи, които търсят дълбоки, сложни вкусове и иновативни съставки, съчетаващи традицията с модерния подход към ферментацията.
Къде да ни намерите
- Фирмени магазини
Контакти
Отзиви от потребители
Потребителските отзиви на производителя са импортирани от профилите на обектите му в платформата Google Карти.
Можете да прегледате всички отзиви, коментари и оценки за обектите, като посетите профилите им в Google Карти.
- Релевантни отзиви
- Най-нови